Sivu
Valikko


Arvosana:
  • 0 vastausta - 0 keskimäärin
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nvidia Shield 4k Android TV
#1
Pistin tilaukseen Nvidia Shield (2017) Android TV: n sillä pukkasi semmoinen tarjous ulos, 139,95 € kun normi hinta on 199€.

Lainaus:NVIDIA SHIELD on suoratoiston aarreaitta. Nopeaa ja sulavaa 4K HDR -videokuvaa. Lähes rajattomasti sovelluksia ja viihdettä. NVIDIA-suorittimien pelitehoa pilvestä tai tietokoneeltasi. Puheohjaus kaikille toiminnoille – pian myös kodillesi. Kaikki mitä tarvitset yhdessä pelaamisen mullistavassa laitteessa.

   
   
Gigantti:
Lainaus:Tee televisiostasi entistäkin monipuolisempi viihdekeskus Nvidia Shield TV 4K:n avulla. Voit katsella elokuvia, kuunnella musiikkia, suoratoistaa mediasisältöä tai pelejä suoraan TV-ruudulla. Shield 4K: ssa on entistäkin laadukkaampi videokuva, 4K HDR -suoratoisto, sisäänrakennettu Chromecast, lukuisia langallisia tai langattomia liittämisvaihtoehtoja ja GeForce NOW -paketti PC-pelien pelaamiseen.

4K HDR -tuki: Suorituskykyisen prosessorin ja grafiikan ansiosta Nvidia Shield TV mahdollistaa sisällön toistamisen 4K UHD-tasoisena - 4 kertaa enemmän pikseleitä kuin Full HD-televisioissa. Laitteessa on tuki 60fps kuvanopeudelle. HDR (High Dynamic Range) -teknologia takaa suuren kontrastin ja elävämmän kuvan.

Äänentoisto: Nvidia Shield TV 4K tukee Dolby 7.1 -tilaääntä, joka viimeistelee elokuvailtasi täydellisellä äänentoistolla. DTS:X ja Dolby Atmos-järjestelmät tuottavat moniulotteisen, rikkaan ja syvän äänen. Kuulet pienimmänkin kuiskauksen tai taistelukohtauksen äänet yksityiskohtaisesti.

Sovellukset: Shield TV 4K tuo ulottuvillesi tuhannet ilmaiset ja maksulliset sovellukset, joita voit käyttää suoraan televisiostasi. Katso Netflix-sarjoja ja elokuvia tai Youtube-videoita, suoratoista musiikkia Pandora-palvelulla tai pelaa jännittäviä pelejä. Käytössäsi ovat kaikki Google Play -kauppapaikan sovellukset.

Peilaaminen: Sisäänrakennettu Chromecast-ominaisuus mahdollistaa sisällön peilaamisen suoraan älylaitteestasi television näytölle. Jaa esimerkiksi lomakuvasi tai hauskimmat videosi perheesi tai ystäviesi kanssa.

Pelaaminen: Nvidia Shield TV 4K:lla pelaat sekä kevyitä mobiilipohjaisia pelejä että enemmän tehoja vaativia konsolipelejä ilman ongelmia. Tämän lisäksi voit suoratoistaa tietokonepelejä, tai käyttää Nvidia-pilvipalvelun tukea enemmän tehoa vaativiin peleihin.

- Jotkut ominaisuudet vaativat Shield-peliohjaimen - saatavilla erikseen

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Nvidia Shield TV 4k
- Nvidia Shield kaukosäädin
- Virtalähde

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

[Kuva: award_reference_status.svg]    
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#2
Shield haettu eilen ja päästy vähän hypistelemään. Hdr ei toimi Youtubessa mikä on pettymys, muuten kyllä näyttää toimivan testivideoilla Kodin (17.6) kautta ja Netflixin otin kuukauden ilmaiskäyttöön ja toimii hdr. Täällä mainitaan että: "HDR capability will be added to the already 4K YouTube app".

Samaten google elokuvat näkyy jostain syystä saksankielellä ja ääniraitakin näyttää olevan saksa 5.1 Huh Kieli asetuksista valitsin helsingin aikavyöhykkeeksi ja nyt siellä lukee itäisen euroopan aikavyöhyke.. Dodgy  Muuten pikatestillä näyttäis toimivan hyvin, pitääkin mennä katsomaan Netflixiä tästä.
Edit. Shield varasi jostain syystä saman ip: n nucin kanssa missä vpn päällä, pistin manuaalisen ip: n ja nyt toimii oikein.

On kyllä nättiä kuvaa 4k luontopätkät, tässä pari hyvää kuvaa youtubesta (mm. Costa rica in 4k 60fps), kuvattu honor6 kännyllä hdr tilassa ja pienennetty kuvaa pikkasen.
       

E. tänään 28.6 koklasin liittää xbox one ohjaimen shieldiin ja huomasin että siellähän on ilmaisia pelejä kuten 90 luvun suosikit Tomb raiderit. Ohjain ei kuitenkaan toiminut ihan täydellisesti kun oikean tatin katsomiset meni väärinpäin, esim. jos katsot Laralla alaspäin niin piti tatista vääntää oikealle tai vasemmalle. Samaten juoksi välillä yksin vaikken koskenut ohjaimiin, muuten kyllä toimi suht ok.

Lainaus:MIKÄ GEFORCE NOW ON?

GeForce NOW on tosiaikapalvelu, joka yhdistää sinut NVIDIAn pilvipelaamisen supertietokoneiseen PC-pelien suoratoistamiseksi SHIELD-laitteeseesi jopa 1080p-tarkkuudella 60 ruutua sekunnissa. GeForce NOW jäsenet nauttivat luokkansa parhaasta suoratoistokokemuksesta, käyttöoikeudesta yli 50 erilaisen suositun PC-pelin kirjastoon sekä mahdollisuudesta ostaa uusia pelijulkaisuja kaupastamme ja pelata niitä välittömästi.
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#3
Jälleen Mikrobitin testeissä iso virhe, siinä mainitaan että shieldin youtube sovelluksessa olisi hdr tuki mikä ei pidä paikkaansa. Angry 
   
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#4
(27.6.2018, 15:02)Sammy kirjoitti: Ohjain ei kuitenkaan toiminut ihan täydellisesti kun oikean tatin katsomiset meni väärinpäin, esim. jos katsot Laralla alaspäin niin piti tatista vääntää oikealle tai vasemmalle. Samaten juoksi välillä yksin vaikken koskenut ohjaimiin, muuten kyllä toimi suht ok.
Paritin Ps3 ohjaimen (piti usb johto pistää kiinni) Shieldiin ja se toimii oikein Laralla. Vaikuttaa kyllä hyvältä peliltä ja kaduttaa etten ostanut kaksi samalla kertaa. (edit 6.7.2018: tuli tilattua eilen Xiaomi Mi Box Android TV 4K HDR ‐mediatoistin ja se toimii Harmony kaukosäätimelläkin)
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras
Google Analytics Alternative