Sivu
Valikko


Arvosana:
  • 0 vastausta - 0 keskimäärin
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tacx Flow Smart -harjoitusvastus pyörään
#1
Tuli pistettyä tilaukseen tuollainen Tacx Flow Smart T2240- harjoitusvastus Kona Dew Plus 2014 (53cm) hybridipyörään, tuollaista jo aiemmin kuolanneena talvisin niin nyt sellainen sitten tänne tulee Cool . Pari harjoitusrengasta pistin tilaukseen myös.
   

Mitään kokemusta ei trainereista aikaisemmin ole, ajatus alkoi kypsymään kun työpaikan kuntosalilla olen muutamia kertoja käynyt polkemassa kuntopyörää. Tämä traineri kyllä päihittää sen 100-0.

Xxl.fi:
Lainaus:Pyörärulla/ Harjoitusvastus: Virtuaalivastus 

Flow Smart -harjoitusvastus tarjoaa tehokasta ja monipuolista harjoittelua. Interaktiivisessa Flow Smart -harjoitusvastuksessa on elektroninen jarrujärjestelmä. Suurin vastus on 800 wattia ja Flow Smart pystyy realistisesti simuloimaan 6 prosentin nousua. Flow Smart -harjoitusrullassa on langaton ANT+ ja Bluetooth® yhteys ja siihen käy myös kolmannen osapuolen kehittämät sovellukset.

- Ohjelma: Tacx-sovellukset (tietokone/kannettava tietokone)
- Vastus: Elektroninen
- Kaltevuus: 6 % (kun pyöräilijän paino on 75 kg)
- Laskukulma: Ei ole
- Suurin vastus (10 sek.): 800 Wattia
- Kiihdytysvoima (1 min.): 700 Wattia
- Vauhtipyörän inertiamomentti (J): 11,81 kg (Heiluriteho: Mitä suurempi vastus, sen realistisempi kokemus.)

LIITÄ WINDOWS-TIETOKONEESEEN
Voit myös tablettien ja älypuhelimella toimivien sovellusten sijasta kytkeä vastuksen tietokoneeseen, jolloin pystyt käyttämään vaativimpia ohjelmia. Esimerkiksi pidempiä videoita. Tietokoneen kautta onnistuu myös vastuksen säätö ja tulosten seuraaminen. Hyvä tietokoneohjelma on esimerkiksi Tacx Trainer Software 4 Advanced. Videot ovat tässä ohjelmassa tavallista pidempiä ja kuva kirkasta HD- tai Blu-Ray-laatua. Pyöräillessä takapyörän vastus muuttuu automaattisesti ylä- ja alamäissä.

ITSENÄISTÄ HARJOITTELUA
Ellei Flow Smart -vastusta liitetä älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen, se toimii tavallisen sähköttömän vastuksen tapaan. Eli vastus muuttuu asteittain. Nopeuden lisääntyessä, vastus lisääntyy.


Tämä on yhteensopiva noiden virtuaalisivujen kuten Zwift, RGT (Road grand tours), TrainerRoad, Sufferfest, Cycleops (vain PC), BKool.

Minulla on Garminin Fenix 2 sykemittari, HRM-Run sykevyö, Vivofit2 aktiivisuusmittari, Bilteman langallinen pyörämittari ja joku langaton minkä merkkiä en muista. Lisäksi kuntoilupuolella löytyy 'kotikuntosali' makkarin puolella missä Bodycraft Voimateline F430 taljoineen päivineen ollut n. 3x/viikko käytössä vuodesta 2011 lähtien, treenaus tosin on vaan ylläpitävää kuntoilua eikä mitään muuta.

Linkkejä:
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#2
Tacx Flow Smart saapui eilen ja mukana ei ollut mitään kiinnikkeitä, pultteja, ohjeita tms. Pistin Xxl.fi: lle välittömästi viestiä mutta vastausta ei ole vielä tullut. Epäilen jotain asiakaspalautusta mistä mennyt tarkastus ohi tms. Ottaa päähän kun olisi polte päästä testaamaan.
       
Tämmöisessä muoveissa tuli
   
Paketti avattuna

   
Tässä kaikki sisältö Angry
Edit. Vastasivat viimein kun tein virallisen reklamaation:
Lainaus:Kiitos tiedoista!


Laitamme varastollemme viestin ja kysymme, olisiko heillä lähettää akseli ja ohjekirja teille.

Palaamme kun saamme vastauksen.

Mukavaa päivänjatkoa!


Toivottavasti luki viestini kunnolla ja mukana tulee kaikki puuttuvat osat. Undecided
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#3
(14.3.2018, 17:10)Sammy kirjoitti: Toivottavasti luki viestini kunnolla ja mukana tulee kaikki puuttuvat osat. Undecided
Pistin varmuuden vuoksi uudestaan tuon viestin tarkennettuna sekä pyysin maksupäivää siirrettävän, vastasivat ja siirsivät maksupäivää kuukaudella, saa nähdä koska osat saapuvat, huono maku kyllä jäi, 5 päivää kulunut ja nyt vasta pahoiteltiin asiaa, tämäkin facebookissa pelkästään. Mitään hyvitystä tästä ei olla mainittu mitenkään, kuitenkin ajohalut olisi kovat ja nyt tuli kenties viikkojen odotus Dodgy

Flow tuli päivitettyä uuteen versioon, 31.20/0.3.4 oli vanha kun uusi on 31.22/0.4.3 uusin.
       

Edit. Nyt tuli viestiä että maanantaina osat lähtee.
Lainaus:Kiitos viestistänne.
Varastomme on nyt kuitannut, että puuttuvat osat laitetaan maanantaina matkaan.
Pahoittelut vielä kerran tapahtuneesta.

Aurinkoista päivänjatkoa!.
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#4
Osat saapui ja pistivät 20€ alennuskoodin hyvitykseksi odottelusta. Pari lenkkiä ajettu, tänään eka Zwiftillä, hyvin toimii kaikki.
Tässä Stravan tiedot:

   
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras
Google Analytics Alternative