Sivu
Valikko


Arvosana:
 • 0 vastausta - 0 keskimäärin
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Panasonic TX-P55ST50Y 55" 3D plasmatelevisio (myyty)
#1
Alkuperäinen julkaisu 7.9.2012, 9:23

Tämmöisen Panasonic TX-P55ST50Y 55″ 3D plasmatelevision tilasin koska kierin rahassa  Wink   Sattui hyvä tarjous (hintaan 1495€, ilmainen kotiinkuljetus). Hinnat muualla on 2000 kieppeillä, seuraavaks halvin on verkkokauppa.comissa, 1779,90€.

   

Lainaus Verkkokauppa.com:
Lainaus:Ominaisuudet:

    
 • Digiviritin: DVB-T/T2/C (MPEG2 ja MPEG4-AVC)
     
 • Antenna Ready HD ja Cable Ready HD -hyväksytty
     
 • Elektroninen ohjelmaopas (EPG)
     
 • CI+ -liitäntä
     
 • Sisäänrakennettu WiFi-lähetin ja verkkoselain HTML5-tuella
     
 • DLNA
     
 • Kontrastisuhde 5 500 000:1 (Native)
     
 • 3D Real Sound
     
 • 2D/3D -konversio
     
 • 3D 24p Film Display / Smooth Film
     
 • HDTV Display Capability (1080p, 1080i, 720p)
     
 • VIERA Connect
     
 • USB-nauhoitus
     
 • Liitännät mm: 3 x HDMI, 2 x USB, kuuloke, SD-kortti (SDXC)
     
 • Mitat: 1,295 x 774 x 50 mm (ilman jalustaa), 1,295 x 823 x 357 mm (jalustalla)
     
 • Paino: 28 kg (ilman jalustaa), 32.5 kg (jalustalla)
Energiankulutus:

   
 • Energiatehokkuusluokka: C
     
 • Tehonkulutus päälle kytkettynä -tilassa: 205 W
     
 • Vuotuinen energiankulutus päälle kytkettynä: 299 kWh
Hdtvtest sivusto on rankannut tämän telkun kolmanneksi parhaaksi! (oikealla reunalla Best HDTVs alla: Panasonic ST50) Saa sieltä samalla Highly Recommended suosituksen!  8)  Ykkösenä on saman merkin Panasonic TX-P50VT50 ja GT50, kaikki plasmoja, paras lcd on Sonyn KDL-55HX853 mikä on kuudentena.

     [Kuva: highly-recommended.gif]

Kuvanlaatu on se mikä tähän telkkuun vaikutti sekä plasmojen mustan taso missä musta on oikeasti mustaa (tai ainakin mustempaa) eikä harmaata, virrankulutus on isompi kuin lcd: ssä mutta käytännössä pikku summa vuodessa, plasmat sirisee jonkun verran mikä arvelluttaa kieltämättä, kuvanpalamisia ei nykyään ole käsittääkseni, eka plasma mulla nyt tulossa!

Virrankulutus on 299 kWh vuodessa jos telkkua pitää 4 tuntia päivittäin päällä, laskurin mukaan kustantais 74,48€ vuodessa eli ei paha, etenkään kun telkku on harvoin päälläkään, eilenkin vajaan tunnin taisi olla.

Soittivat Itellasta äskettäin ja tänään tuovat kotio  8)

    
Alkuperäinen julkaisu 7.9.2012, 23:31

Telkku saapui ja heti testasin sirinää ottamatta sitä kokonaan pois laatikosta (jos olisi joutunut lähettämään takaisin), ei sirise muutakuin aivan vierestä kun pistää korvan kiinni töllöön  Cool

Kuvanlaatu on huikea kyllä ihan tehdas asetuksilla Normal sekä True Cinemaa koittaneena, tyytyväinen olen.

           

9.9.2012, 8:40: On tuo kuva kyllä loistava, koitin eilen Hdtvtestin facebook sivulla olevia säätöjä mutta omaan mieleen töllön default True cinema on parempi. Näitä säätöjä en ole vielä koklannut.

Nämä muutokset jätin:

    
 • 16:9 Overscan: Off
     
 • Intelligent Frame Creation: Min
Simpsoneita katsoin eilen pimeässä ja sivulle tulee 4:3 kuvasuhteesta johtuen mustat palkit niin ne katosivat näkyvistä siten että vain varsinainen kuva näkyi, c755 erotti selvästi mustat palkit eli musta on erinomaista ST50 töllössä. Tyytyväinen olen kyllä tähän töllöön! Dvdplazan Kojakin kommentti "jotenkin kuvassa on enempi punchia ja syvyyttä" pitää täysin kutinsa.

Samaten en huomannut valoisassa huoneessa (aurinko takaa ikkunasta) merkittävää eroa c755 lcd: n telkun ruudun heijastuksen kanssa eli kuva on katselukelpoinen.

Huomasin myös eilen kun katsoin Mtv3 Max Hd: lta formulaa niin vaaleassa kuvassa erotti sirinän kun katsoin suoraan edestä, normaalisti katson hieman sivulta sohvan pohjalta kuvaa enkä missään muussa vaiheessa kuullut pienintäkään sirinää (ei edes yöllä hiljaisella), ei ollut mitenkään häiritsevää ääntä.

Myös näiden kuvien ilmiön huomaa itsellä joissain kohdissa. Vastaavaa oli myös c755 töllöllä. Banding taitaa olla kyseinen nimitys. Tämäkään ei ole häiritsevää vaikka toki virheettömän töllön haluaisikin  :?

Lisäys klo 13.38: Täällä muillakin samaa, ei siis näy normaalissa kuvassa mitenkään ja voi hävitäkkin ajan myötä.

11.9.2012, 16:27: 3D lasit (Samsung SSG-3550CR/XC 3D-lasit) jäi kaupasta käteen, pitää kohta tesasta miltä 55″ Panasonicil näyttää 3D, Resident Evil 3D löytyy.

Dvdplazalta bongattuna toimivat lasit. Tuntuvat kyllä hyvältä päässä.

Lisäys klo. 17.26: Voin vahvistaa että toimivat kyseisillä laseilla, itse tykkään 2D enemmän.

   
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#2
Alkuperäinen julkaisu 20.10.2012, 16:48

Lainaus:Netflix avasi ovensa Suomessa  Ilmaiseksi Spotifyn käyttäjille

   

Netflixin Suomen sivut avautuivat uusille rekisteröinneille heti vuorokauden vaihduttua. Uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi, jonka jälkeen lysti kustantaa 7,99 euroa/kk.
Lähde

Ittellä Ps3 ja hienosti toimii (luottokortin numeron vaatii rekisteröintivaiheessa), videot näkyy hd laadulla ja dolby digital 5.1 ääniraidalla (ei siis dolby digital plus ääniraidalla kun ääni lähtee toslinkilla ja toki suomiteksteillä), vaikuttaa kelpo palvelulta ja ilmainen vuoden loppuun saakka kun löytyy facebook tunnukset! Toimii hienosti pikakokeilulla myös tässä ST50 Panassa!

Kuvan laatu ei ole ihan Blu Ray tasoa mut huomattavasti parempaa ko normi tv sd kuva.
Paras kuvanlaatu otetaan käyttöön selaimella Oma tili > Hallitse videon laatua > Paras laatu ja paina tallenna.

Kannattaa kokeilla, löytyy mm. Walking dead sarja.

     Tämän kommentin mukaan ei vaadi facebook eikä edes spotify tunnuksia.

Tässä omat tiedot sopimuksesta:

Koodi:
Sopimuksen yksityiskohdat


    Käytät tällä hetkellä ilmaista 78 päivän kokeilujaksoa.

    Nykyinen jakso päättyy 3.1.2013.

    Jäsenmaksut laskutetaan kunkin jakson alussa.

    Kuukausihinta on 7,99 €.

Päivitetty 16.12.2012

20.10.2012, 21:23: Piti katsoman tän Panan kautta Netflixiä, mm. Kalpea ratsastaja oli selailussa ja huomasin että kuvassa menee mustia välähdyksiä aika ajoin, niinkuin joku kameran edessä blokkaisi kädellä nopeasti kuvan, erittäin häiritsevää.

Ajattelin että onko Clint kännissä tehnyt leffan ja pistin Takenin pyörimään, tässä sama juttu. Muuten toimii Panassa Netflix mutta kuva pätkii näin, piti vaihtaa PS3: lle niin toimisi jälleen hienosti ja mielestäni kuvakin oli laadukkaampi.

22.10.2012, 15:00: Oli joku väliaikainen häiriö ilmeisestikkin tuo pätkiminen, nyt toimii taas hienosti!  :p

Lisäys klo. 22.16: pätkisi äskenkin mutta suht harvoin, eiköhän päivityksellä poistu aikanaan.

17.11.2012, 18:19:  Olen nyt katsellut Netflixiä tällä Panalla ja hienosti toimii, pätkimiseen (kerran vaan pätkäissyt) auttoi stoppaus ja uudelleen päälle.

Edit. 21.12.2012: pätkii yleensä HD ohjelman alussa (ei siis SD- materiaalilla), kai mittaa nettinopeutta ja ilmenee näin ärsyttävällä tavalla.

21.12.2012, 15:00: Tuli hyödynnettyä ensimmäistä kertaa ARC tuki HDMI 1.4 versiolla eli Panasonicista optinen erillinen äänipiuha veks ja ääni paluukanavana vahvariin HDMI (with ethernet) piuhaa pitkin.

   

Tässä piti ottaa Viera connect käyttöön telkusta sekä hdmi control (CEC) sekä arc käyttöön Yamaha vahvarista.

Nyt ei tarvitse vaihtaa vahvaristakaan itse tuloa vaan vahvari vaihtaa automaattisesti äänet oikein esim. jos katon Wbox 2 digiboksin kautta ja alankin katsomaan Panasonicista Netflixiä niin valitsen vain Panan internet napin, valitsen Netflix- sovelluksen ja ääni vaihtuu automaagisesti siihen (vahvarissa lukee tällöin Audio 1), ja kun sammutan Netflixin niin ääni vaihtuu takaisin digiboksin ääniin. ST50 Panan Netflix sovellus ei toista DD+ ääniä, vain pelkkä Dolby Digital (tai varmaan toistaisi jos Hdmi Arc tukisi DD+), täällä tuo mainitaankin ettei ARC tukisi dd plussaa.

   
Lainaus:ARC can convey Dolby Digital, DTS, and PCM, but none of the advanced codecs, such as Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, or DTS-HD.
Ennen piti Netflix sovelluksen valinnan jälkeen vaihtaa vaffarista tulot optiselle piuhalle ja taas takaisin. Toimii. Myös netti kulkee HDMI: n välillä, pitää joskus kokeilla, ehkä kun pääsen muuttamaan kerrostalosta rivitaloon ensi vuonna!

24.1.2013, 16:22: Pistetääs tännekin mitä kirjoitin Dvdplazalle kuvan kiinni palamisesta.

Lainaus:Itsellä näkyy Netflix- teksti vasemmassa yläkulmassa kun sisällön selaamiseen menee välillä aikaa että mitä katsoo. Ei kyllä mitenkään häiritsevästi näy mutta kuitenkin.
Olin siinä käsityksessä että tälläiset ongelmat olivat plasmoissa takanapäin jo  :roll:

Lisäys 2.6.2013: Jäljet on onneksi hävinnyt normaalissa katselussa.

Alkuperäinen julkaisu 1.8.2013, 14:20

Seinäkiinnike asennettu kipilevyseinään nykyisessä asunnossa, luulen että kestää, on koolauksissa kiinni ja varmistuksena vielä vanerin pätkä välissä.

   

14.12.2013, 17:44: Pistetääs tähän että niitä leffoja missä on vaan stereoäänet Netflixissä katson tällä st50: llä sillä näin saa dolby digitalina (AC3) äänet ulos, BD-ES6000 3D Blu-ray soitin ja PS3 antaa vain pcm ääninä. Lisätietoa.

Muutenkin Panan vuodelta 2012 Netflix sovellus on huikeasti parempi kuin samsungien (tv & bd), on huomattavasti nopeampi selata, sampoissa kun menee aivan alas saakka genreissä niin ei pääse menemään ympäri omaan listaan muuten kuin plaraamalla hitaasti takaisin ylös, muistelisin että näissä olisi ennen ollut parempi käyttöliittymä.

Ps3: n uutta liittymää en pahemmin ole käyttänyt.
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply
#3
Alkuperäinen julkaisu Thu, 05 January 2017 12:32
On alkanut tulla kuume pc: n näytön päivityksen jälkeen päivittää myös olkkariin telkku niin tämä ST50 menee myyntiin, on täysin toimiva sekä alkuperäinen paketti löytyy ja 3d lasit, kysele jos kiinnostaa. [Kuva: icon_cool.gif]

Plasma MYYTY 24.1.2017
-All work and no internet makes Sammy a dull boy- 

Oppaat

Reply


Vaihda huone:


Keskustelua selaavat: 1 vieras
Google Analytics Alternative